current views are: 8

29 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση06:13

Κ. Κατσίκης: Θα καταψηφίσουν κι άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ την αλλαγή φύλου

Επανέλαβε την άποψή του να μην ψηφίσει την αλλαγή φύλου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

Δημοσίευση 06:13’

Επανέλαβε την άποψή του να μην ψηφίσει την αλλαγή φύλου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

Για την πρόθεσή του να μην ψηφίσει την διόρθωση φύλου μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, ενώ διατύπωσε και την διάθεσή του να παραιτηθεί αν του το ζητήσει ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τον ίδιο στον ΣΚΑΪ: «Κάνουμε αυτό που πιστεύουμε, το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν. Συνεπώς δεν νιώθουμε καμία πίεση. Θα κληθούμε να ψηφίσουμε και προσωπικά δήλωσα και χθες ευθαρσώς ότι θα το καταψηφίσω το νομοσχέδιο σε ό,τι αφορά τη διόρθωση του φύλου και τη νομική αναγνώριση αυτού.

Όπως τόνισε, δε, χαρακτηριστικά θα καταψηφίσουν κι άλλοι την αλλαγή φύλου: «Δεν πιστεύω ότι ο Δημήτρης Καμμένος θα το ψηφίσει. Είναι μια προσωπική μου άποψη, αφήστε να δούμε αν θα έχω δίκιο». 

Πρόσθεσε, επίσης ότι δεν θεωρεί δεδομένο ότι θα ψηφίσουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ: «Εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν; Εγώ νομίζω ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν. Θα ψηφίσουμε κατά συνείδηση. Οι ΑΝΕΛ θα είναι στο «όχι». Εμείς έχουμε μια σταθερή θέση και μια πάγια πολιτική σε αυτά τα θέματα. Kρατάμε τις γραμμές μας». 

Μάλιστα ο κ. Κατσίκης υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση η παραίτησή του είναι στη διάθεση του Π. Καμμένου. «Αν μου ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να παραιτηθώ και να δώσω την έδρα, θα το κάνω. Τον πιστεύω, ταυτίζομαι πιστά με όσα πρεσβεύει, εγώ ναι βεβαίως θα του δώσω την παραίτησή μου και να έρθει ο επόμενος». 


σχετικα αρθρα