current views are: 4

5 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση08:55

Κ. Ζαχαριάδης στο «Ακραίως»: Ο κ. Σπίρτζης δεν θέλει να κάνει απολύσεις αλλά σοβαρές τομές

”Στόχος είναι να προχωρήσει η μεταρρύθμιση στα ΣΤΑΣΥ” τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.

Δημοσίευση 08:55’

”Στόχος είναι να προχωρήσει η μεταρρύθμιση στα ΣΤΑΣΥ” τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.

Για τις δηλώσεις του κ. Σπίρτζη περί «απολύσεων» στην ΣΤΑΣΥ μίλησε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Σπίρτζης δεν θέλει να κάνει απολύσεις, θέλει να κάνει σοβαρές τομές για να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε παθογένειες. Θέλει να κάνει μια εκσυγχρονιστική τομή.Όταν βλέπουμε έναν πολιτικό με μια αποφασιστικότητα να προχωρά σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις, τότε γκρινιάζουμε. Ο στόχος είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ο στόχος είναι να μπορέσει να προχωρήσει η μεταρρύθμιση».

«Δεν μπορεί να είμαστε τις μισές μέρες τεχνοφοβικοί και τις άλλες μέρες όχι. Αυτό είναι το λογικό και το αυτονόητο. Μακάρι να είχε γίνει πριν από 15 χρόνια. Γιατί δεν το έκαναν στην Αθήνα; Πιο έξυπνοι ήταν οι άλλοι στην Ευρώπη;» υπογράμμισε επίσης ο κ. Ζαχαριάδης.

Τόνισε, επίσης, ότι: «Ο στόχος είναι να προσαρμοστούμε σε αυτά που κάνουν οι υπόλοιπες χώρες. Όπου χρειάζεται να σπάσουμε αβγά. Μέχρι να μπορέσουν να μπουν στον φυσιολογικό κύκλο πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας».

Σε σχέση με τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Φίλη για «πολιτική νεοφιλελεύθερου πυρήνα» τόνισε: «Δεν συμφωνώ με την διατύπωση «νεοφιλελεύθερος πυρήνας πολιτικής». Μπορούμε και κάνουμε τομές σε σειρά από ζητήματα όπως υγείας, αδήλωτης εργασίας, που έχουν διαφορετική κατεύθυνση από τον νεοφιλελευθερισμό».

 


σχετικα αρθρα