current views are: 14

12 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση12:50

Καρέ καρέ η πρωθυπουργική πτήση με το F-16 – ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας πετά στα σύννεφα»

Ειδικότερα, απογειώθηκαν τρία F-16. Στο ένα βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας, στο δεύτερο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και στον τρίτο ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Δημοσίευση 12:50’

Ειδικότερα, απογειώθηκαν τρία F-16. Στο ένα βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας, στο δεύτερο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και στον τρίτο ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Την 110η Πτέρυγα Μάχης επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα πέταξε και με μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16.

Ειδικότερα, απογειώθηκαν τρία F-16. Στο ένα βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας, στο δεύτερο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και στον τρίτο ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Την ώρα που «σηκωνόταν» το μαχητικό στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός, και ενώ δημοσιευόταν η είδηση περί επίσκεψής του σε υπουργείο, το Μέγαρο Μαξίμου έβγαλε μια… αιχμηρή διαρροή: «Πετάει, πετάει ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού».

Σε δηλώσεις του προς τους πιλότους, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «το μεγάλο υπερόπλο που έχουμε είναι η ψυχή τους αυτό είναι το μυστικό της Πολεμικής Αεροπορίας».

«Υπερασπιζόσαστε την εθνική μας κυριαρχία με την ετοιμότητά σας και την ικανότητά σας, όμως, ταυτόχρονα και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, διότι εμείς είμαστε δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και φιλίας και η ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κίνδυνο και οποιαδήποτε απειλή είναι μία ετοιμότητα που ενισχύει τη δυναμική τής ειρήνης και της σταθερότητας σε όλη αυτήν την περιοχή» ανέφερε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους πιλότους. Για την πτήση με το μαχητικό αεροσκάφος, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ».

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για την πτήση του πρωθυπουργού. Πηγές της Νέας Δημοκρατίας τόνιζαν πως «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών». Παράλληλα, οι ίδιοι κύκλοι αναφέρθηκαν και στο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς τονίζοντας:

«Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία θα εξετάσει το νομοσχέδιοαφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενό του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η Κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών «τι πίνετε και δεν μας δίνετε».


σχετικα αρθρα