current views are: 6

13 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση05:39

Τα μαζεύει ο Β. Λεβέντης: «Δεν θα παραιτηθώ τη Δευτέρα – Αν υπογράψει ο ΠτΔ, θα είναι τέκνο του ΣΥΡΙΖΑ»

Μην αγνοήσουμε την Εκκλησία για χάρη αυτών των ανθρώπων, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Δημοσίευση 05:39’

Μην αγνοήσουμε την Εκκλησία για χάρη αυτών των ανθρώπων, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Ο Βασίλης Λεβέντης τα γυρίζει και… θα το σκεφτεί αν θα παραιτηθεί. Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων είχε εκφράσει τη σκέψη του να παραιτηθεί από βουλευτής, αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου.

«Ο ΠτΔ έχει ένα μήνα διορία, βάσει Συντάγματος, για να υπογράψει. Αν υπογράψει, όλα είναι ανοιχτά. Θα είναι ασέβεια του κ. Παυλόπουλου προς τον ελληνικό λαό», τόνισε ο Β. Λεβέντης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στην ερώτηση αν θα παραιτηθεί τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν πιο… μαζεμένος: «Αυτό τους ενδιαφέρει. Να πεθάνει ο Λεβέντης. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν ο κ. Παυλόπουλος αγνοήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Πέρασαν ένα νομοσχέδιο στη ζούλα. Δεν νομίζω να υπογράψει. Αν το κάνει, θα αποδείξει ότι είναι τεκνό του ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπογράψει, πρέπει να αντιδράσουμε», είπε.

Ο κ. Λεβέντης για ακόμη μία φορά υπερασπίστηκε με θέρμη τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στο νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε στη Βουλή: «Δεν μπορώ να κάθομαι μέσα σε μια άθεη Βουλή, εχθρική προς την Εκκλησία, Εγώ δεν είμαι της θρησκείας άνθρωπος. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν μία διαστροφή. Μην αγνοήσουμε την Εκκλησία για χάρη αυτών των ανθρώπων».

«Δεν είπα ότι τη Δευτέρα παραιτούμαι», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.


σχετικα αρθρα