current views are: 9

20 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:07

Σ. Ζαχαράκη στο «Ακραίως»: Να υπάρξει ενημέρωση στη Βουλή για τα F-16

«’Ήταν ειλικρινής η ευχή του Κ. Μητσοτάκη για τον Πρωθυπουργό και το ταξίδι στις ΗΠΑ».

Δημοσίευση 09:07’

«’Ήταν ειλικρινής η ευχή του Κ. Μητσοτάκη για τον Πρωθυπουργό και το ταξίδι στις ΗΠΑ».

Την ανάγκη να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για την συμφωνία σχετικά με τα F-16 διατύπωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη στο ”Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με την κ. Ζαχαράκη: «’Ήταν ειλικρινής η ευχή του Κ. Μητσοτάκη για τον Πρωθυπουργό και το ταξίδι στις ΗΠΑ, ωστόσο αυτό το ταξίδι δεν έχει πάει ακριβώς σύμφωνα με αυτά που προσδοκούσε. Κάτι απτό δεν πήραμε από αυτό». 

Ερωτηθείσα για την χρονική συγκυρία που έγινε το ταξίδι στις ΗΠΑ τόνισε ότι «Δεν είναι κάθε φορά ίδιες οι συνθήκες. Οταν όμως υπάρχει μια γεωπολιτική κατάσταση που σε συμφέρει να κάνεις σκληρή διαπραγμάτευση, πρέπει να το κάνεις. Και το μόνο τελικά που λες είναι ότι υπάρχει μια συμφωνία για τα F – 16 για την οποία πρέπει να μάθουν οι Έλληνες». 

Η ίδια, δε, επισήμανε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί για την συμφωνία με τα F-16: «Θα πρέπει να μάθουμε τα αντισταθμιστικά οφέλη τι περιλαμβάνουν. Εγώ περιμένω αυτό το ζήτημα να έρθει στη Βουλή. Ο λαός δικαιούται να μάθει τι έχει συμβεί». 

 


σχετικα αρθρα