ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 6.500 υποθέσεις στην ιστοσελίδα του Αλ. Φλαμπουράρη για την καθημερινότητα

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2017, 12:43 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2017, 12:24
Πάνω από 6.500 υποθέσεις στην ιστοσελίδα του Αλ. Φλαμπουράρη για την καθημερινότητα
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Από τις αρχές Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας μέχρι και σήμερα, έχει περαιωθεί σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία το 69,7% των υποθέσεων, ενώ το 17,4% έχει παραπεμφθεί στους αρμόδιους φορείς για επεξεργασία.

«Έσπασε» το φράγμα των 6.500 υποβληθεισών υποθέσεων η ηλεκτρονική πλατφόρμα www. kathimerinotita.gov.gr, με τους πολίτες να ζητούν από την «Ομάδα της Καθημερινότητας», ως επί το πλείστον, την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις τους με τα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες, το σύστημα υγείας και την επικοινωνία με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας που εγκαινίασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μέχρι και σήμερα, έχει περαιωθεί σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία το 69,7% των υποθέσεων, ενώ το 17,4% έχει παραπεμφθεί στους αρμόδιους φορείς για επεξεργασία.

Άξιο μνείας αποτελεί το γεγονός ότι μετά την παρουσία της «Καθημερινότητας» με αυτόνομο περίπτερο στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καταγράφεται μια σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, αλλά και των αιτημάτων που εισάγονται σε αυτή.