ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Θεοχαρόπουλος: Τα Paradise Papers δείχνουν ότι υπάρχει μια τάξη που δεν πληρώνει φόρους

Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου 2017, 13:15 / Ανανεώθηκε 7 Νοεμβρίου 2017, 13:42
Θ. Θεοχαρόπουλος: Τα Paradise Papers δείχνουν ότι υπάρχει μια τάξη που δεν πληρώνει φόρους
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ίδιος σχολίασε το debate της Κεντροαριστεράς τονίζοντας ότι: «Η τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων της κεντροαριστεράς είναι δημοκρατική κατάκτηση που δεν έχει γίνει σε κανέναν άλλο πολιτικό φορέα στην χώρα μας. ταν ένα καλό debate με την πολιτική στο προσκήνιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πεποίθηση ότι τα Paradise Papers δείχνουν ότι υπάρχει μια τάξη που δεν πληρώνει φόρους διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Μιλώντας στον 9,84, ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι «για την υπέρβαση της κρίσης απαιτείται σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Η προοδευτική παράταξη πρέπει να είναι αμείλικτη σε θέματα διαφθοράς. Όσα βγαίνουν στο προσκήνιο για τα paradise papers δείχνουν ότι υπάρχει μία τάξη που δεν πληρώνει φόρους. Αυτή την ανήθικη και κοινωνικά άδικη συμπεριφορά η προοδευτική παράταξη όχι μόνο πρέπει να την στηλιτεύει αλλά να βρει και τρόπους αντιμετώπισης της. Η φορολόγηση πρέπει να είναι προοδευτική με κλίμακες και όχι ενιαία (flat rate)».

Ο ίδιος σχολίασε το debate της Κεντροαριστεράς τονίζοντας ότι: «Η τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων της κεντροαριστεράς είναι δημοκρατική κατάκτηση που δεν έχει γίνει σε κανέναν άλλο πολιτικό φορέα στην χώρα μας. Ήταν ένα καλό debate με την πολιτική στο προσκήνιο». 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε, επίσης, σε σχέση με την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ''νομικοί και περίπου 30 εργαζόμενοι στα γραφεία βρέθηκαν σε κίνδυνο λόγω της αδυναμίας του κράτους να τους προστατέψει από ένοπλες ομάδες. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να αδιαφορεί για τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις βίας. Οφείλει να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες της. Η ασφάλεια είναι βασικό δικαίωμα των πολιτών και προτεραιότητα για όλους όσοι υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου. Η εμφατική αδυναμία  να αντιμετωπιστεί  το γαϊτανάκι των επιθέσεων πλήττει τη δημοκρατία. Επιτέλους δεν μπορεί να υπάρξει άλλη ανοχή στην βία! Η επίθεση έγινε  μάλιστα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το debate της κεντροαριστεράς.  Για αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι οι σφαίρες στην Χαριλάου Τρικούπη θα έχουν δημοκρατική και προοδευτική απάντηση στις επερχόμενες διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει». 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr