current views are: 8

28 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση06:59

Αν. Λοβέρδος: «Να γίνει Ειδικό Δικαστήριο για την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία»

«Ήξεραν και τον Παπαδόπουλο όλοι οι κυβερνώντες» ισχυρίστηκε ο κ. Λοβέρδος.

Δημοσίευση 06:59’

«Ήξεραν και τον Παπαδόπουλο όλοι οι κυβερνώντες» ισχυρίστηκε ο κ. Λοβέρδος.

Ζήτημα Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση πώλησης αμυντικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστηρίζει ότι όλοι στην κυβέρνηση γνώριζαν τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξακολουθεί να χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την υπόθεση, λέγοντας πώς για πρώτη φορά από το 2015, η κυβέρνηση Τσίπρα ήρθε στη Βουλή για θέμα διαφθοράς, «έδωσε μάχη και δεν την κέρδισε».  

Ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ότι έριξε νέα πρόσωπα στη βορά, «προκειμένου να καλυφθεί ο ίδιος».

«Πρόκειται για πώληση και όχι για αγορά. Άρα η Ελλάδα είναι να πάρει. Όταν όμως είναι να πάρει και δεν τα παίρνει επειδή η κυβέρνηση ντε και καλά θέλει να κερδίσει χρήματα ένας μεσάζοντας, τότε με πράξεις και παραλείψεις ζημιώνεται η χώρα και εν προκειμένω κατά 66 εκατ. ευρώ. Το ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε», είπε ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 «Υπάρχουν ζητήματα που σχετίζονται με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ η οποία έχει ως συνημμένο έγγραφο την ψευτοσύμβαση που υπέγραψαν με τους Σαουδάραβες. Αυτή την απόφαση του Μαρτίου, του 2017, την υπογράφει ο πρωθυπουργός», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

«Ήξεραν και τον Παπαδόπουλο όλοι οι κυβερνώντες» ισχυρίστηκε ο κ. Λοβέρδος.


σχετικα αρθρα