current views are: 11

29 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:29

Π. Λαφαζάνης: Υπάρχει μια «χούντα» πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας

«Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Το κίνημα είναι εδώ αποφασισμένο να τα ματαιώσει» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Δημοσίευση 12:29’

«Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Το κίνημα είναι εδώ αποφασισμένο να τα ματαιώσει» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Για «χούντα» πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης. 

Ειδικότερα, ο Π. Λαφαζάνης έδωσε το παρών στην κινητοποίηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών – Ακαδημίας 31 τονίζοντας ότι δεν μετέχει σε κινητοποίηση, προκειμένου να σώσει ακίνητο μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο: 

«Απαντώ στους συκοφάντες και διαβολείς ότι όχι μόνο ψεύδονται, αλλά και ότι εκτελούν διατεταγμένη παρουσία. Η κινητοποίηση μας, όπως είχαμε δηλώσει εκ των προτέρων, δεν απέβλεπε να ακυρώσει τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό αλλά στρεφόταν ενάντια στην αδιαφανή και αντιδημοκρατική μεθόδευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που στην αρχή ξεκινούν αποπροσανατολιστικά με μεγάλα ακίνητα αλλά στη συνέχεια θα επιτεθούν στην λαϊκή περιουσία.

Η αλήθεια είναι ότι στην χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών που συναποτελείται από τους Τσίπρα – Κοντονή – Τόσκα – Τσακαλώτο, τον Ρούσκα και τα “κοράκια” που συνιστούν την κλίκα του και τους τραπεζίτες. Αυτή η χούντα μετέρχεται όλων των έκνομων και αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων για να ξεσπιτώσει και να αρπάξει λαϊκή περιουσία από νοικοκυριά τα οποία επλήγησαν από την κρίση και αδυνατούν να αποπληρώσουν ληστρικά δάνεια. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Το κίνημα είναι εδώ αποφασισμένο να τα ματαιώσει». 

 


σχετικα αρθρα