Breaking News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

current views are: 9

1 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:52

Δ. Παπαγγελόπουλος: «Κάποιοι δικαστικοί αδικούν άλλους με τις αποφάσεις τους»

Τονίζει πάντως πως δεν είναι διαβρωμένη η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών.

Δημοσίευση 07:52’

Τονίζει πάντως πως δεν είναι διαβρωμένη η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών.

Νέα επίθεση στους δικαστικούς λειτουργούς εξαπολύει η κυβέρνηση δια του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη σκιά της πρόσφατης κρίσης μεταξύ των δύο πλευρών για το πόθεν έσχες. Οι δηλώσεις Παπαγγελόπουλου καταδεικνύουν ότι η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς θα συνεχιστεί και το νέο έτος. 

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για «το μεγάλο πρόβλημα στην απονομή της Δικαιοσύνης είναι η αλαζονεία και η υπέρμετρη σκληρότητα που επιδεικνύουν ενίοτε οι λειτουργοί της , καθώς και κάθε είδους εξάρτησή τους από υπέρμετρες φιλοδοξίες και εμμονές προσωπικές, ιδεολογικές, ακόμα και ιδεοληπτικές κλπ».

Ο υπουργός δηλώνει ότι «εναπόκειται στη συντριπτική πλειονότητα των υγειών δικαστικών λειτουργών, να βάλουν σε καραντίνα και να απομονώνουν τους ελάχιστους ‘’ασθενείς’’ που προσβάλουν την ιδέα της Δικαιοσύνης και αδικούν με τη συμπεριφορά τους και τις αποφάσεις τους, τους υπόλοιπους ‘’υγιείς’’ συναδέλφους τους». Τονίζει πάντως πως δεν είναι διαβρωμένη η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπόσχεται ακόμα για το νέο έτος «εκπλήξεις ευχάριστες για όσους διψούν για δικαιοσύνη και οδυνηρές για άλλους».


σχετικα αρθρα