current views are: 8

9 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:11

Δ. Καμμένος: «Ε, δεν θα χάσουμε και τον ύπνο μας για το Σκοπιανό»

«Δεν θα ψηφίσουμε ονομασία με τη λέξη Μακεδονία»

Δημοσίευση 07:11’

«Δεν θα ψηφίσουμε ονομασία με τη λέξη Μακεδονία»

«Εθνική κωλοτούμπα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα κάνουν ποτέ, όπως δεν κάναμε και δεν θα κάνουμε και σε θέματα εκκλησίας» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Καμμένος, τονίζοντας πως «Δεν θα χάσουμε και τον ύπνο μας για το Σκοπιανό».

«Οι ΑΝΕΛ έχουμε ίσια περπατησιά» δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στον ΣΚΑΪ και εκτίμησε πως όταν έρθει το θέμα της ονομασίας στη Βουλή «δεν νομίζω ότι θα βρεθεί εύκολα η πλειοψηφία γιατί είναι μια σφραγίδα που θα μείνει για πάντα».

«Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα αλλά δεν είναι σκόπιμο. Αλλά ποια θα είναι η ερώτηση; Θα πρέπει να είναι πολύ σαφής», συμπλήρωσε.

Δεν μπορεί να συζητάμε για «μακεδονική» εθνικότητα, δεν είναι μόνο το όνομα, υποστήριξε ο Δημήτρης Καμμένος και ανέφερε ότι η «γραμμή» των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ενιαία. «Δεν θα ψηφίσουμε ονομασία με τη λέξη Μακεδονία», τόνισε.

«Ας μην λυθεί το Σκοπιανό ποτέ, αυτοί θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, αυτοί έχουν κίνδυνο διαμελισμού», υπογράμμισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και συμπλήρωσε: «Έχουμε κανένα άγχος εμείς με τα Σκόπια; Όχι.  Έχουμε ιστορική ευθύνη, αλλά την απόφαση θα την πάρει η βουλή, όχι ο πρωθυπουργός ούτε η κυβέρνηση».

«Δεν υπάρχει dead line, τόνισε χαρακτηριστικά, δεν θα τελειώσει γρήγορα αυτή η υπόθεση και εάν δεν λυθεί δεν θα χάσει κανένας. Δεν θα ξαναδεχτώ χάρτη στα Σκόπια, που έχουν μέχρι και την Καβάλα μέσα. Είναι ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας», κατέληξε. 


σχετικα αρθρα