current views are: 8

18 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση08:07

«Δίδυμο» Γ. Πατούλη – Ηλ. Ψινάκη για Αθήνα και Περιφέρεια

Άνοιξε ο χορός των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δημοσίευση 08:07’

Άνοιξε ο χορός των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να απέχουν ακόμη αρκετά και ο χρόνος διεξαγωγής τους να παραμένει άγνωστος, εξαιτίας των αλλαγών που θέλει να κάνει η κυβέρνηση, ωστόσο ο χορός των υποψηφιοτήτων έχει ήδη ανοίξει.

Κεντρικά πρόσωπα, μεταξύ πολλών άλλων, είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης αλλά και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, αμφότεροι με ερείσματα πέραν των ορίων των πόλεών τους και με φιλοδοξίες να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μεγαλύτερα ακροατήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ο Γιώργος Πατούλης όχι μόνον κινείται ενεργά για να θέσει τις προϋποθέσεις μίας υποψηφιότητας στην Αθήνα αλλά, από το περιβάλλον του δηλώνεται, πως έχει ήδη εξασφαλίσει πολιτική στήριξη γι αυτή. Ο κ. Πατούλης, υπενθυμίζεται, έχει ήδη συστήσει όμιλο υπό τον τίτλο «Αθήνα, Πρωτεύουσα Ξανά» που αναμένεται να αποτελέσει και το όχημα διεκδίκησης της δημαρχίας, εάν τελικά αυτό συμβεί.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης δεν αποκλείεται να νιώθει ήδη «μικρά» τα όρια του Μαραθώνα. Έχοντας επιδείξει μεγάλη εξωστρέφεια σε σχέση με το μέγεθος του Δήμου Μαραθώνα, πληροφορίες τον φέρουν να εξετάζει το ενδεχόμενο διεκδίκησης της Περιφέρειας Αττικής απέναντι στη Ρένα Δούρου, με την οποία – παρεμπιπτόντως – ο κ. Ψινάκης διατηρεί εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις.

Τ.Τ.


σχετικα αρθρα