ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Σπυράκη: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2018, 13:22 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2018, 13:22
Μ. Σπυράκη: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών
Facebook Twitter Whatsapp

Είναι πολύ αργά για ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πεποίθηση ότι το Σκοπιανό δεν λύνεται με συλλαλητήρια διατύπωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. 
Μιλώντας στον Σκάι, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ενημερώνει τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα για ένα εθνικό θέμα κι ότι έχει επιλέξει να βαδίσει μόνη της.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πιστεύει πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό, καθότι η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία θέση και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κάνει συνεχώς κυβιστήσεις» δήλωσε η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη.

«Ως εκ τούτου η ευθύνη για την όποια απόφαση για το ονοματολογικό βαραίνει μόνο την κυβέρνηση», είπε η κ. Σπυράκη. «Εμείς δεν θα έλθουμε να επιβεβαιώσουμε τετελεσμένα» πρόσθεσε. 

Την ίδια στιγμή, τόνισε δε πως πλέον είναι πολύ αργά να γίνει ενημέρωση από πλευράς κυβέρνησης, σημειώνοντας πως όλα θα γίνουν γνωστά στη Βουλή και εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Αναφερόμενη, επίσης, στα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται για την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το ονοματολογικό η κ. Σπυράκη είπε ότι το Σκοπιανό δεν λύνεται με συλλαλητήρια αλλά εφόσον κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να εκφραστεί μέσα από αυτά είναι ελεύθερος να το πράξει.