current views are: 8

22 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση09:51

Σ. Αναστασιάδης στο «Ακραίως»: «Σαμποτάζ από την κυβέρνηση και τον Ιερώνυμο στο συλλαλητήριο»

Τι είπε για την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσίευση 09:51’

Τι είπε για την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Την άποψη ότι η κυβέρνηση και η κεντρική εκκλησία σαμπόταραν το χθεσινό συλλαλητήριο εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Αναστασιάδης στο ”Ακραίως’‘ με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Είχα αποφασίσει ότι θα πήγαινα, είχα κάποιες αμφιβολίες για τους διοργανωτές. Για τυχόν καπηλεία. Αλλά η διαδήλωση ήταν ογκώδης. Θεωρώ ότι το συλλαλητήριο που έγινε χθες μπορεί να καθορίσει την πορεία της διαπραγμάτευσης και π΄ό,τι ακούω η κυβέρνηση από χθες βρίσκεται σε σύγχυση»

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήρθε χιλιάδες κόσμος παρότι υπήρχε σαμποτάζ και από την κυβέρνηση και από την εκκλησία, κυρίως την διοίκηση της εκκλησίας»

Ο κ. βουλευτής τόνισε ότι το αποτέλεσμα του συλλαλητηρίου θα επηρεάσει την κυβέρνηση: «Φυσικά θα καθορίζει και θα επηρεάσει. Μπορεί να πάει κόντρα η κυβέρνηση στη λαϊκή βούληση;»

«Αυτό το πρόβλημα είναι από το 1945. Απορώ γιατί χθες το ξέχασε αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και λέει ότι του ”φορτώσαμε το πρόβλημα”. Αυτό ήταν θέμα της πρώην Γιουγκοσλαβίας και του Τίτο» υποστήριξε ο κ. Αναστασιάδης, σχολιάζοντας τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο ”Έθνος” ο Πρωθυπουργός. 

Ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε επίσης: «Εμείς δεν καιγόμαστε για λύση, αφού τα δεδομένα είναι υπέρ μας. Λένε τα μέλη της κυβέρνησης ότι υπάρχουν 140 χώρες που έχουν αναγνωρίσει το όνομα ”Μακεδονία”. Υπάρχουν άλλες 140 που δεν την έχουν αναγνωρίσει». 


σχετικα αρθρα