ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα σύσκεψη για τη Novartis υπό τον πρωθυπουργό το απόγευμα

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου 2018, 12:57 / Ανανεώθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018, 12:57
Νέα σύσκεψη για τη Novartis υπό τον πρωθυπουργό το απόγευμα
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp
Η χθεσινή συνεδρίαση απέδειξε πως η νομική, πολιτική και διαδικαστική διαχείριση της δικογραφίας για τη Novartis μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ζήτημα της Novartis.

Μέχρι και αργά χθες το βράδυ τα τηλέφωνα των επιτελών του Μαξίμου και των κοινοβουλευτικών στελέχων είχαν πάρει "φωτιά", προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση.

Ζητούμενο είναι η υπόθεση να μην κλείσει, αλλά να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της και να συνεχιστεί η έρeυνα από την τακτική Δικαιοσύνη.

Αν και από το Μαξίμου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους μέχρι την απογευματινή σύσκεψη, στο τραπέζι φαίνεται να παραμένει η λύση της προκαταρκτικής επιτροπής, χωρίς να αποκλείονται να συζητηθούν και άλλες προτάσεις.

Η χθεσινή συνεδρίαση απέδειξε πως η νομική, πολιτική  και διαδικαστική διαχείριση της δικογραφίας για τη Novartis μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες ανέλυσαν στο γραφείο του στη Βουλή όλα τα δεδομένα με βάση και τις αντιδράσεις που υπάρχουν έως τώρα από την πλευρά των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο λόγος που δεν έγιναν περαιτέρω ανακοινώσεις από τη χθεσινή συνεδρίαση είναι πως από την κυβέρνηση μελετούν με τη βοήθεια των νομικών συμβούλων προσεκτικά όλη τη δικογραφία και τις  κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr