current views are: 14

13 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:00

Κ. Αχ. Καραμανλής: Δικαίως διεγράφη ο Αντώναρος

«Πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία. Το θέμα είναι πως χρησιμοποίησε αρκετά βαρύ λεξιλόγιο και δικαίως υπέστη τις συνέπειες» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δημοσίευση 08:00’

«Πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία. Το θέμα είναι πως χρησιμοποίησε αρκετά βαρύ λεξιλόγιο και δικαίως υπέστη τις συνέπειες» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δικαίως υπέστη τις συνέπειες ο κ.Ευάγγελος Αντώναρος για όσα είπε για τον αντιπρόεδρο του κόμματος, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής. Όπως είπε, πεποίθησή του είναι ότι ο κ. Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις.

«Υπάρχει ένα πολιτικό κουτσομπολιό για τον ποιος εκφράζει ποιον» είπε μιλώντας στο Σκάι. Ο καθένας, πρόσθεσε, εκφράζει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να βγαίνουν και να λένε ότι εκφράζει τον τάδε πρώην πρωθυπουργό». 

Αναφορικά με τη διαγραφή  Αντώναρου, είπε πως «πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία». Το θέμα, συμπλήρωσε, είναι πως «χρησιμοποίησε αρκετά βαρύ λεξιλόγιο και δικαίως υπέστη τις συνέπειες». 

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο κ. Καραμανλής είπε πως η κυβέρνηση μετά το συλλαλητήριο «έχει χάσει τη μπάλα». Αν είναι, τόνισε, «ετερόκλητος όχλος και εθνικιστές όσοι διαδήλωσαν, ας το κρίνουν οι πολίτες». 

Τέλος υποστήριξε για να έρθει συμφωνία θα πρέπει τα Σκόπια να κάνουν ένα βήμα πίσω γιατί – όπως είπε – αυτοί είναι που θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και να ανοίξει η ευρωπαϊκή τους προοπτική. «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να καπηλεύονται τον όρο Μακεδονία». 

Την πεποίθηση ότι κ. Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις και δικαίως υπέστη εξέφρασε 

 


σχετικα αρθρα