current views are: 7

26 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:05

Οργισμένο tweet Μπακογιάννη μετά την παρέμβαση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Παπαδήμου

« Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιδράσει η κυβέρνηση;»

Δημοσίευση 11:05’

« Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιδράσει η κυβέρνηση;»

Με ένα οργισμένο tweet η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης, μετά τη χθεσινή παρέμβαση αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου​,  ως ένδειξη συμπαράστασης στον φυλακισμένο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Πρώην ΠΘ δέχεται δολοφονική επίθεση στο αυτοκίνητό του. Μετά από δύο μήνες νοσηλείας δέχεται δεύτερη επίθεση στο σπίτι του από αναρχικούς που υποστηρίζουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονική επίθεση. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιδράσει η κυβέρνηση;“, αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.

Ο Κ. Γιαγτζόγλου κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” και είχε συλληφθεί μετά την αποστολή τρομοδεμάτων κατά αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, λίγη ώρα μετά την επίθεση, αναφέρεται: “Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με τρικάκια, συνθήματα και πανό έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο μας απεργό πείνας – από σήμερα 25/02 και δίψας, Ντίνο Γιαγτζόγλου”

 


σχετικα αρθρα