current views are: 12

28 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση10:36

Χρυσοβελώνη για επίδομα: «Η Αντωνοπούλου άκουσα ότι είχε σπίτι στη Γλυφάδα, εγώ δεν είχα»

«Αν κάποιος έχει κατοικία στην Αθήνα, είναι εκτός πλαισίου που θέτει η συγκεκριμένη διάταξη»

Δημοσίευση 10:36’
αρθρο-newpost

«Αν κάποιος έχει κατοικία στην Αθήνα, είναι εκτός πλαισίου που θέτει η συγκεκριμένη διάταξη»

Τη… Ράνια Αντωνοπούλου χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία επίσης λάμβανε το επίδομα ενοικίου.

«Η κα Αντωνοπούλου, άκουσα, δεν ξέρω αν αληθεύει, είχε παράλληλα κατοικία στη Γλυφάδα. Αν κάποιος έχει κατοικία στην Αθήνα, είναι εκτός πλαισίου που θέτει η συγκεκριμένη διάταξη», δήλωσε η πρώην υφυπουργός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διευκρίνισε ότι η διάταξη δεν προέβλεπε εισοδηματικά κριτήρια, άρα ουδέν μεμπτόν, και πως η ίδια κατάγεται από τον Βόλο και δεν διαθέτει σπίτι στην Αθήνα. Αναφερόμενη στα περιουσιακά της στοιχεία, είπε: «Τα περιουσιακά μου στοιχεία στην Αθήνα είναι ποσοστά επί κάποιων καταστημάτων που επήλθαν στην κατοχή μου ως κληρονομία των γονέων μου.. Για την υπόλοιπη περιουσία που έχω αποκτήσει, έχω καταβάλλει τους φόρους ως όφειλα», τονίζοντας πως έχει «μεγάλες φορολογικές υποχρεώσεις», όπως εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Στην Αθήνα, η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε πως έμενε σε ξενοδοχείο που είχε συνάψει σύμβαση με τη Βουλή, υπογραμμίζοντας: «Το ποσό ήταν το χαμηλότερο για δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχείο. Δεν σου νοικιάζει κανείς σπίτι για λίγους μήνες, οπότε το ξενοδοχείο ήταν μονόδρομος».

Από το ποσό των 11.200 ευρώ που είχε προϋπολογιστεί, η ίδια τονίζει ότι χρησιμοποίησε 466,76 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο και για τους επόμενους μήνες, μέχρι τον Οκτώβριο, άλλα 133 ευρώ.


σχετικα αρθρα