current views are: 12

28 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:25

Χρυσόγονος: «Η Θάνου δεν έπρεπε να κάνει δηλώσεις για τη Novartis»

«Ο Τσίπρας στήνει φιέστες στα λεγόμενα περιφερειακά συνέδρια, χωρίς να έχει να εξαγγείλει τίποτα το χειροπιαστό»

Δημοσίευση 11:25’

«Ο Τσίπρας στήνει φιέστες στα λεγόμενα περιφερειακά συνέδρια, χωρίς να έχει να εξαγγείλει τίποτα το χειροπιαστό»

Το ηθικό ζήτημα βρίσκεται στη συμπεριφορά της κυβέρνησης και όχι στην κυρία Αντωνόπούλου, δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος σχολιάζοντας τη διάταξη που αφορά το επίδομα ενοικίου, το οποίο ελάμβαναν μεταξύ άλλων και μέλη της κυβέρνησης.

«Το ηθικό ζήτημα βρίσκεται στην πλευρά της κυβέρνησης. Την ώρα που επέβαλε σκληρά μέτρα λιτότητας στον ελληνικό λαό, όπου ουσιαστικά πληρώναμε το εξάμηνο της ανοησίας του Γιάνη Βαρουφάκη, την ίδια ώρα έφερνε διάταξη που επιδαψίλευε παροχές στα μέλη της. Το ηθικό πλεονέκτημα δοκιμάζεται όταν είσαι στην εξουσία», ανέφερε ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας την υπόθεση Novartis και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ο κ. Χρυσόγονος αναφερόμενος στην παρέμβαση της Βασιλικής Θάνου, που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, είπε: «Δεν την είδα να τρομοκρατεί αλλά θα έπρεπε να είχε αποφύγει τις δηλώσεις, γιατί είναι νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. Να αφήσουμε απερίσπαστους του δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους».

Παρατήρησε, ωστόσο, ότι είναι απαραίτητος ένας ευπρεπής πολιτικός διάλογος, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αναδιανομή εξαθλίωσης», υπογραμμίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να περνούν διατάξεις μέσα σε άσχετα νομοσχέδια.

«Ο Τσίπρας στήνει φιέστες στα λεγόμενα περιφερειακά συνέδρια, χωρίς να έχει να εξαγγείλει τίποτα το χειροπιαστό», κατέληξε.

 


σχετικα αρθρα