ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριαζίδης στο «Ακραίως»: Με ρωτούν πώς δεν βγήκαν νεκροί αυτοί που μπήκαν στο Πεντάγωνο

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2018, 12:51 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2018, 00:52
Κυριαζίδης στο «Ακραίως»: Με ρωτούν πώς δεν βγήκαν νεκροί αυτοί που μπήκαν στο Πεντάγωνο
Facebook Twitter Whatsapp

Λάβρος για την ανοχή της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Για την άναρχη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα μίλησε στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, τονίζοντας ότι αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία η ανοχή της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με τον ίδιο:  «Θα πρέπει να υπάρξει βούληση, που δεν υπάρχει δυστυχώς. Από το 2012 είχε μπει μια τάξη σε Ομόνοια, Σύνταγμα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Λείπει η πολιτική βούληση. Η ευθύνη αφορά την πολιτική ηγεσία. Ο υπουργός δεν μπορεί να κάνει κάτι πρέπει αν είναι εντολή από το Μαξίμου. Αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης. Αυτης της ανοχής σε βαθμό επικίνδυνο για τη δημόσια τάξη. Με ρωτούν πως δεν είναι νεκροί αυτοί που εισέβαλαν και κατέλαβαν το υπουργείο Άμυνας. Να γίνει κατάληψη στο ΥΕΘΑ; Αποτελούν πρόκληση στη δημόσια κοινωνία».

Παράλληλα, ο κ. Κυριαζίδης σχολίασε σε σχέση με την στάση του Νίκου Τόσκα: «Και πολιτικό πρόσωπο να αλλάξει το ίδιο θα πράξει και ο επόμενος γιατί είναι συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι εντολή. Καταλαβαίνω τον κ. Τόσκα, έχει φορέσει στολή και έχει περάσει από τα σώματα ασφαλείας και είναι υποχρεωμένος να έχει τη συγκεκριμένη γραμμή».

Ο βουλευτής της ΝΔ εξήρε, ωστόσο, την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας: «Το ανθρώπινο δυναμικό είναι σε καλό επίπεδο επιβάλλεται να αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειάς της. Δεν πρόκειται να την αφήσουν την αστυνομία, γιατί πολλοί νυν υπουργοί πέρασαν από εκεί και ήταν μέλη, υπάρχει αυτή η διασύνδεση».

Τέλος, ο κ. Κυριαζίδης χαρακτήρισε λανθασμένες τις επικρίσεις στους αστυνομικούς: «Ήταν λάθος του κ. Τόσκα οι επικρίσεις στην αστυνομία. Το έκανε για λόγους πολιτικής προς την κοινή γνώμη».