current views are: 7

7 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση15:43

Τσίπρας: Εντυπωσιασμένος από το έργο του δήμου Φυλής

Δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο δήμος, η δημοτική αρχή είναι στη διάθεση του υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Δημοσίευση 15:43’

Δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο δήμος, η δημοτική αρχή είναι στη διάθεση του υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του δήμου Φυλής δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το δήμαρχο της περιοχής Χρήστο Παππού.

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τους ενημέρωσε για τους άξονες του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου του δήμου και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στα αντιπλημμυρικά, τα ενεργειακά, τα κτιριακά, τις υποδομές, τις αναπλάσεις και την κοινωνική πολιτική.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του πρωθυπουργό, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου στην αναπτυξιακή προσπάθεια του δήμου, αλλά και όλων των υπουργείων, τα οποία δίνουν, καθημερινά, χείρα βοηθείας.

Αναφορικά με την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο δήμος, η δημοτική αρχή είναι στη διάθεση του υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη μελέτη αποκατάστασης της Χωματερής και τη σύνδεση του έργου με την ενεργειακή αυτοτέλεια του δήμου, καθώς και για τη στήριξη των φτωχών νοικοκυριών όσον αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός, με ιδιόχειρη σημείωση στο βιβλίο των υψηλών επισκεπτών του δήμου, δήλωσε: «Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του δήμου Φυλής.»

Επισκέφτηκα το δήμο για να δώσουμε όλοι μαζί, το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές “υποβαθμισμένες”, όταν υπάρχει όραμα και βούληση να αλλάξουμε τα πράγματα». 7-3-2018, Αλέξης Τσίπρας», έγραψε ο πρωθυπουργός.


σχετικα αρθρα