ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις Γεννηματά - Θεοδωράκη για το ραντεβού με Τσίπρα

Δημοσίευση 9 Μαρτίου 2018, 17:31 / Ανανεώθηκε 12 Μαρτίου 2018, 15:50
Αποστάσεις Γεννηματά - Θεοδωράκη για το ραντεβού με Τσίπρα
Photo: SOOC
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν του διαφορετικούς δρόμους μεταξύ των επικεφαλής Κινήματος Αλλαγής και Ποταμιού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aποστάσεις από την επιλογή του προωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να καλέσει τον Σταύρο Θεοδωράκη τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με την πρότασή του για συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, πήρε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

H επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με ανάρτησή της προέβη στο εξής σχόλιο: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».

«Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν» ξεκίνησε την ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του Ποταμιού και προσέθεσε: 

«Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».