ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική για τις διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής από τον Παύλο Γερουλάνο

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2018, 08:31 / Ανανεώθηκε 16 Μαρτίου 2018, 08:31
Σκληρή κριτική για τις διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής από τον Παύλο Γερουλάνο
Facebook Twitter Whatsapp

"Καρφώνει" την τελευταία, ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου γιατί "αγνοεί τη βούληση 210.000 πολιτών"

Λίγο πριν το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής με παρέμβασή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος ασκεί σκληρή κριτική στην ηγεσία του. 

Ο Παύλος Γερουλάνος υπογραμμίζει ότι η πορεία που επιλέχθηκε είναι «ανορθόδοξη, αντιδημοκρατική και σχεδιασμένη για να προστατεύσει πρόσωπα και όχι αξίες».

Μάλιστα "καρφώνει" την τελευταία, ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου γιατί "αγνοεί τη βούληση 210.000 πολιτών που συνεχίζουν να στηρίζουν τη δημοκρατική παράδοση της παράταξής και οδηγεί την πορεία της σε αδιέξοδο".

Η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου:  

Έχω επανειλημμένα επισημάνει ότι η πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εσχάτως Κίνημα Αλλαγής, είναι ανορθόδοξη, αντιδημοκρατική και σχεδιασμένη για να προστατεύσει πρόσωπα και όχι αξίες.  

Η τελευταία, ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου αγνοεί τη βούληση 210.000 πολιτών που συνεχίζουν να στηρίζουν τη δημοκρατική παράδοση της παράταξής και οδηγεί την πορεία της σε αδιέξοδο.  

Χωρίς δημοκρατία το εγχείρημα θα αποδειχθεί θνησιγενές.   Επιμένω ότι καμία απόφαση αυτού του σχήματος δεν μπορεί να θεωρείται πολιτικά νομιμοποιημένη χωρίς ένα δημοκρατικά εκλεγμένο συνέδριο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος που αποτελεί τον κορμό και τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.