current views are: 10

20 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση13:26

Π. Χρηστίδης: Το τέλος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλησιάζει

“Όπως και να έχει είμαστε σε μια προεκλογική περίοδο διαρκείας”

Δημοσίευση 13:26’

“Όπως και να έχει είμαστε σε μια προεκλογική περίοδο διαρκείας”

“Το τέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλησιάζει” εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως “Όπως ακούσαμε χθες το και κύριο Τζανακόπουλο να λέει και τον κύριο Καμμένο θα πάνε μαζί ως το τέλος, το καλό για την πατρίδα είναι ότι το τέλος αυτό πλησιάζει. Όπως και να έχει είμαστε σε μια προεκλογική περίοδο διαρκείας, μπορεί να είναι λίγο μικρότερη ή λίγο μεγαλύτερη, αλλά οι εκλογές πλησιάζουν. Και οι Έλληνες έχουν βιώσει στη καθημερινότητα τους τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τι σημαίνει η διγλωσσία τους στα εθνικά θέματα, πως έχουν αφήσει την Ελλάδα να πληγώνεται με τις διαφορετικές θέσεις των κορυφαίων υπουργών και φυσικά κανείς δεν ξεχνά, ότι έχουμε την εικοστή μέρα, στην οποία τα ελληνόπουλα βρίσκονται στην Αδριανούπολη και ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε για να μπορέσουμε να τα φέρουμε πίσω”.

Για το Εξοικονομώ ΙΙ

Στη  συνέχεια αναφέρθηκε και στην πλατφόρμα του Εξοικονομώ: “Έκαναν την πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέσα σε ένα βράδυ, για να βγάζουν τα σπίτια των ελλήνων πολιτών στον αέρα. Για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, που περιμένουν χιλιάδες άνθρωποι για να δουλέψουν και να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους, είναι ανίκανοι να φέρουν εις πέρας το οτιδήποτε”.

Για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ευρωπαϊκή ένωση

“Πέρα από το tweet του κυρίου Σχοινά, είναι πολύ σωστό να επισημάνουμε ότι είναι συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ευρωπαϊκή ένωση. Δεν ξεχνά, όμως, κανείς, πέρα απ αυτό, ότι είναι ένα  έργο που ο κύριος Τσίπρας καταδίκαζε το 2014. Χρέωσε, δε, τους πολίτες επιπλέον 100 με 150 εκατομμύρια ευρώ, λόγω καθυστερήσεων,  για  να κάνει ένα σόου χθες.

Δεν λειτουργεί έτσι η δημοκρατία, δεν λειτουργεί έτσι η συνέχεια του κράτους και αυτό είναι κάτι, το οποίο συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα έργα των τελευταίων ετών, τα οποία εγκαινιάζονται και ο κύριος Τσίπρας που καταδικάζει το παλιό πολιτικό σύστημα που τα έκανε,  στο μεγαλύτερο τους βαθμό, πηγαίνει και κόβει τις κορδέλες, πολύ χαρούμενος. Είναι μια θεσμική απρέπεια”.


σχετικα αρθρα