current views are: 11

22 Απριλίου 2018
Δημοσίευση07:33

Η απάντηση του Π. Καμμένου στον Ερντογάν για την ανταλλαγή των «8» με τους δύο στρατιωτικούς

Η αιχμηρή ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Twitter

Δημοσίευση 07:33’

Η αιχμηρή ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Twitter

Ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στο Twitter απάντησε στα όσα είπε ο Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη του και στα περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους «8».

Συγκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γράφει: «Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής». Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων (είναι) η λύση».

Θυμίζουμε πως ο Τούρκος πρόεδρος στο πλαίσιο συνέντευξης του είχε σημειώσει: «Όσον αφορά στους Έλληνες στρατιωτικούς, μας ζήτησαν να τους δώσουμε.

Κι εμείς τους είπαμε: Αν ζητάτε κάτι τέτοιο από εμάς, πρώτα υπάρχουν οι γκιουλενιστές που έκαναν πραξικόπημα εναντίον του κράτους μας. Κι αυτοί στρατιωτικοί είναι. Κι εμάς πρέπει να μας τους δώσουν. Αν μας τους δώσουν, τότε κι εμείς θα τους βάλουμε (τους δύο Έλληνες) στο τραπέζι. Γιατί αυτοί παραβίασαν τα σύνορα. Και στους δικούς μας στρατιώτες που είχαν παραβιάσει τα σύνορα στο παρελθόν, από όσο γνωρίζω, για παράδειγμα μία φορά σε έναν στρατιώτη μας, που παραβίασε τα σύνορα, τον καταδίκασαν σε 6 μήνες φυλακή. Επομένως, κι εμείς τώρα είμαστε αντιμέτωποι με μία τέτοια κατάσταση».


σχετικα αρθρα