ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Παπαδόπουλος στο «Ακραίως»: Εκλογές το φθινόπωρο του 2019

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2018, 12:04 / Ανανεώθηκε 10 Μαΐου 2018, 12:04
Σ. Παπαδόπουλος στο «Ακραίως»: Εκλογές το φθινόπωρο του 2019
Facebook Twitter Whatsapp

"Ανιχνεύεται η διαδρομή του μαύρου χρήματος στην Υγεία"

«Εκλογές δεν θα γίνουν ούτε τώρα ούτε τον Σεπτέμβρη. Θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα στηλίτευσε την τοποθέτηση του κ. Κατσίκη (ΑΝΕΛ) για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

«Το νομοσχέδιο εκφράζει την αγάπη προς το παιδί. Στα ομόφυλα, θα διαπιστωθεί η επάρκεια των ελέγχων που θα κάνουν διαπιστευμένοι κοινωνικοί λειτουργοί. Ο κ. Κατσίκης προκάλεσε, είναι εντελώς παράδοξη η τοποθέτησή του. Έχουμε ξεκαθαρίσει το πεδίο των συμφωνιών και διαφωνιών με τους ΑΝΕΛ. Στόχοι μας ήταν η καταπολέμηση της διαφθοράς και η έξοδος από τα μνημόνια».

Στην επισήμανση του κ. Χατζή ότι δεν έχει πάει ακόμα κάποιος φυλακή, ο κ. Παπαδόπουλος μέλος της Εξεταστικής για την Υγεία, απάντησε: «Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ανιχνεύεται η διαδρομή του μαύρου χρήματος, επισκεφτήκαμε την κ. Παπασπύρου και τα άλλα στελέχη διερευνούν το υλικό που τους έχει παραδοθεί. Πρέπει να βγάλουμε πόρισμα με πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Είναι σύνθετο ζήτημα δεν βιάζομαι να κάνω τοποθέτηση. Αλλά οι πολιτικές ευθύνες είναι εξόφθαλμες. Το πόρισμά μας για τη Novartis θα κατατεθεί στις 21 Ιουνίου και θα τεκμηριώνουμε τα στοιχεία που μας δόθηκαν για τα πολιτικά πρόσωπα. Από ένα σκάνδαλο μόνο της διακίνησης του φαρμάκου βλέπουμε να έπεφτε το χρήμα αφειδώς στο σύστημα. Υπάρχουν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα που δεν πήραν μέτρα να προστατεύσουν το δημόσιο χρήμα».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr