current views are: 10

25 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:13

Ν. Παπανδρέου στο «Ακραίως»: Κύκνειο άσμα για την κυβέρνηση τα πολλά χαμόγελα

«”Συρίζεψε” ο κ. Στίγκλιτς για λίγο και επέστρεψε στα λογικά του»

Δημοσίευση 09:13’

«”Συρίζεψε” ο κ. Στίγκλιτς για λίγο και επέστρεψε στα λογικά του»

Με το… γάντι έσφαξε την κυβέρνηση για τους πανηγυρισμούς μετά τις αποφάσεις του Eurogroup για το χρέος ο Νίκος Παπανδρέου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Είναι θετικό ό,τι πάρουμε στο χρέος, αλλά δεν είναι να θριαμβολογεί κανείς, δεν είναι αυτό που υποσχέθηκε. Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί κούρεμα. Σαν κύκνειο άσμα, μου φαίνονται όλα αυτά τα πολλά χαμόγελα. Έληξε το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι η αρχή, είναι το τέλος. Το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αναγκαστεί να κάνει διαχείριση» είπε ο κ Παπανδρέου, ο οποίος ετοιμάζει το συνέδριο του Ιδρύματος Παπανδρέου στη Ρόδο.

Μάλιστα ομιλητής θα είναι και ο φημισμένος οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, για τον οποίο είπε χαριτολογώντας «Συρίζεψε ο κ. Στίγκλιτς για λίγο και επέστρεψε στα λογικά του»

“Θα διαφωνούσα με τον Ανδρέα στο Σκοπιανό”

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στη συμφωνία στο Σκοπιανό, θυμίζοντας ότι «Η θέση του Ανδρέα στο Σκοπιανό ήταν σκληρή τότε, σε μια περιοχή που διαλυόταν. Ήταν άλλη εποχή. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Αν συνεχίζαμε τη σκληρή γραμμή φοβάμαι ότι η ΠΓΔΜ θα γινόταν παράρτημα της Τουρκίας. Με την είσοδο των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ φεύγει ο φόβος να έχουμε ένα παρακρατίδιο  της Τουρκίας. Οπότε αν ο Ανδρέας σήμερα συνέχιζε τη σκληρή γραμμή, θα διαφωνούσα».


σχετικα αρθρα