current views are: 13

10 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση12:43

Χατζησωκράτης: Να αντιπαρατεθούμε πιο πειστικά με τη ΝΔ

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Ποταμιού από τους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, είπε πως «δεν ήταν μια θετική εξέλιξη αλλά είναι μια επιλογή σεβαστή» 

Δημοσίευση 12:43’

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Ποταμιού από τους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, είπε πως «δεν ήταν μια θετική εξέλιξη αλλά είναι μια επιλογή σεβαστή» 

«Χρειάζεται μια πιο πειστική αντιπαράθεση και με τη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.

«Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε αποφασίσει να πάμε ανταγωνιστικά απέναντι και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία» αλλά «στην πολιτική το θέμα δεν είναι τι δηλώνεις, πρέπει να εμφανίζεται και να το αντιλαμβάνονται με την πρώτη ματιά οι πολίτες, οι οποίοι μας παρακολουθούν και θέλουν να προχωρήσει αυτή η υπόθεση του Κινήματος Αλλαγής», σημείωσε ο κ. Χατζησωκράτης και πρόσθεσε πως είναι αναγκαίο να υπάρξει μια πιο πειστική αντιπαράθεση και με τη Νέα Δημοκρατία.

«Και επιμένω και με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΑΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι εκ των πραγμάτων αντιπαράθεση, η οποία προκύπτει και μόνο γιατί είναι η κυβέρνηση, με την οποία διαφωνούμε σε πάρα πολλές πολιτικές προτάσεις και κινήσεις της. Αλλά από την άλλη πλευρά, για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι πρέπει να είναι σαφής και η αντιπαράθεσή μας με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία προφανώς θα ήθελε να εμφανίζεται ότι καλύπτει και τον ευρύτερο χώρο του ΚΙΝΑΛ και πάει -ας πούμε- σαν ένα μέτωπο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζησωκράτης.

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Ποταμιού από τους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, είπε πως «δεν ήταν μια θετική εξέλιξη αλλά είναι μια επιλογή σεβαστή» και πρόσθεσε: «Προχωράμε με όσους και όσες θέλουν να προσχωρήσουν από κοινού σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε έτσι ώστε το Κίνημα Αλλαγής να έχει ισχυρή παρουσία, προφανώς στην κοινωνία και αύριο στην κάλπη με τη στήριξη του ελληνικού λαού. Όμως, το Κίνημα Αλλαγής πρέπει σε κάθε περίπτωση να δίνει την εικόνα ενός νέου πολιτικού φορέα και όχι την εικόνα της αναπαλαίωσης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις νέες ανάγκες και να απευθυνθούμε και στα νέα ακροατήρια. Αυτό πρέπει να είναι απολύτως σαφές, από την πλευρά στου συνόλου του Κινήματος Αλλαγής και φυσικά από την πλευρά της η κ. Γεννηματά, με κατάλληλες κινήσεις, πρέπει να εφορεύσει για την υπόθεση αυτή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα