ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Συνεπής η στάση του πρωθυπουργού

Δημοσίευση 30 Ιουλίου 2018, 13:39 / Ανανεώθηκε 30 Ιουλίου 2018, 14:50
Π. Καμμένος: Συνεπής η στάση του πρωθυπουργού
Facebook Twitter Whatsapp

Μία εβδομάδα μετά την τραγωδία

Υπεραμύνθηκε των ενεργειών του πρωθυπουργού και χαρακτήρισε τη στάση του "συνεπή" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. 

Στην εισηγητική του τοποθέτηση για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στις πυρόπληκτες περιοχές, ο υπουργός ανέφερε ότι διατέθηκαν πλοία και εναέρια μέσα για πυρόσβεση και επιτήρηση, νοσοκομεία και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και μηχανικοί και προσωπικό του στρατού για έρευνες και ανακούφιση των πληγέντων.

«Κατόπιν αιτήματος υπουργείου Υγείας έχουμε διαθέσει μία κλίνη στις ΜΕΘ των τεσσάρων στρατιωτικών νοσοκομείων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε πως συνολικά στα στρατιωτικά νοσοκομεία νοσηλεύονται 14 περιστατικά.

«Ξεκινήσαμε τη διάνοιξη κάποιων ρεμάτων στην περιοχή κατόπιν αιτήματος του δήμου Ραφήνας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Την Παρασκευή, για πρώτη μέρα, διαθέσαμε 50 διαμερίσματα στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι. Θέτουμε στη διάθεση υπουργείων τη δημιουργία ΚΕΠ στην περιοχή, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες για τα πιστοποιητικά τους». 

Τέλος ανακοίνωσε ότι δίνονται καύσιμα σε αερολέσχες, για να ενταχθούν σε περιπολίες πρόληψης πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr