current views are: 9

14 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση16:38

Τσίπρας: Άγγελε και Δημήτρη, καλή λευτεριά

Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης στην απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Δημοσίευση 16:38’

Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης στην απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή.

«Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:

«Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας, και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή, και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter, όπου τόνιζε πως «η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή».

 

 

Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αρκέστηκε να δημοσιεύσει μια εικόνα της Παναγιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Ικανοποιημένος από την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. «Μεγάλη χαρά που Άγγελος και Δημήτρης είναι ελεύθεροι. Καλώς να έρθουν στην πατρίδα» αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και συνέχισε:  

«Πολλά συγχαρητήρια στον πρέσβη μας Π.Μαυροειδή, στον ΠΥΒ Α. Μπαλτά και στην πρόξενο Σ.Θεοχαρiδη. Ευχαριστήρια σε όσους βοήθησαν από τουρκική πλευρά. Η διπλωματία είναι η μεγάλη κερδισμένη της Βραδιάς» επισημαίνει στην ίδια ανάρτηση ο κ. Κοτζιάς.

 


σχετικα αρθρα