current views are: 10

23 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση12:48

Επιμένει για Κουρουμπλή ο Γρηγοράκος: Ακατάλληλος για αυτοψία στο Σαρωνικό

«Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα», σημείωσε.

Δημοσίευση 12:48’

«Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα», σημείωσε.

Επανήλθε, σήμερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο news 24/7, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος στα όσα είχε δηλώσει πρόσφατα για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχθηκε επειδή χαρακτήρισε ακατάλληλο τον υπουργό Ναυτιλίας για επιτόπια αυτοψία στον Σαρωνικό λόγω προβλήματος όρασης, ο πρώην υπουργός υποστήριξε τα εξής: «Θεωρούν δυστυχία την αριστεία. Θεωρούν ότι πρέπει να στείλουν έναν υπουργό που δεν βλέπει να κάνει αυτοψία. Θα βάλουμε έναν γιατρό που δεν είναι χειρουργός να χειρουργήσει; Δεν δέχομαι να αμφισβητούν την ευαισθησία μου. Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα. Πρέπει να έχουν ορισμένα προσόντα αυτοί που αναλαμβάνουν υπουργικά καθήκοντα. Δεν μπορεί να τα αναλαμβάνει κάποιος που δεν έχει γνώση του αντικειμένου ή δεν μπορεί να ασκήσει επιτυχώς τα καθήκοντά του. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε όλοι μας να τα κάνουμε. Δεν είναι μια κανονική κυβέρνηση αυτή, αυτό ήθελα να τονίσω».

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σχολίασε και τα όσα δήλωσαν στις συνεντεύξεις των κυρίων Βορίδη-Γεωργιάδη στο σταθμό, για την Αριστερά χαρακτηρίζοντας ακραίες τις συγκεκριμένες θέσεις. Ο κ. Γρηγοράκος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι ακραίες οι θέσεις Βορίδη-Γεωργιάδη. Η Αριστερά έχει να επιδείξει μεγάλο ανθρωπιστικό έργο. Ο σοσιαλδημοκρατικός χώρος που περιέχει ένα υγιές κομμάτι της Αριστεράς έχει να επιδείξει επιτεύγματα στο επίπεδο της διακυβέρνησης σε ολόκληρη την Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα