current views are: 8

31 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση09:09

Σκανδαλίδης στο «Ακραίως»: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ από εξουσιολατρεία

«Δεν θα κυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 09:09’
Σκανδαλίδης

«Δεν θα κυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τα όσα είπε στην εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «Είναι σαν να έγινε σήμερα πρωθυπουργός. Ότι έγινε ανασχηματισμός σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης;».

«Είπε ότι δεν έχουμε επιτροπεία ενώ είναι πιο σκληρή από πριν. Δεν υπάρχει ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας» πρόσθεσε ο κ. Σκανδαλίδης και συνέχισε λέγοντας: «Η χώρα μπορούσε να βγει καθαρά από μνημόνιο αλλά βγήκαμε με οιονεί μνημόνιο. Έχει υπογράψει την περεταίρω μείωση των συντάξεων».

Χαρακτήρισε επίσης «στάχτη στα μάτια του κόσμου το «αντίδωρο» που θα δώσουνε» και τόνισε πως «Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου».

Σε σχέση με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το άνοιγμα του πρωθυπουργού στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε: «Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ από εξουσιολατρεία. Σχεδόν όσοι πήγανε το κάνανε με πρόφαση τα μνημόνια και κατέληξαν να φέρνουν πιο σκληρό μνημόνιο. Πήγαν μερικά στελέχη και εξαγνίστηκε ο χώρος. Γιατί έχουμε πολλά στελέχη και πιο ικανά. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά».

Σημείωσε επίσης πως «η μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο και την κεντροαριστερά είναι στα λόγια».

Τέλος σε σχέση με το Σκοπιανό και τη διάσταση απόψεων του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας για τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Σκανδαλίδης διερωτήθηκε: «Έχει διανοηθεί ευρωπαίος πολίτης πως ο υπουργός Άμυνας διαφωνεί ριζικά με τον πρωθυπουργό του για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως το Σκοπιανό και να μην έχει παραιτηθεί;».


σχετικα αρθρα