current views are: 10

16 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:36

Μητσοτάκης προς Newpost για Σκόπια: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία, τζάμπα μάγκας ο Καμμένος

Η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη έννομα αποτελέσματα

Δημοσίευση 10:36’

Η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη έννομα αποτελέσματα

Ερώτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και το χαρακτηρισμό «τζάμπα μάγκας» που του απέδωσε ο κ. Τσίπρας έκανε στον πρόεδρο της ΝΔ, η Χριστίνα Κοράη εκ μέρους του newpost.

«Στη νέα έκδοση του λεξικού Μπαμπινιώτη στη λέξη λαϊκιστής δίπλα είναι το όνομα του κ. Τσίπρα. Οι Έλληνες ξέρουν ποιους του εξαπάτησε. Τζάμπα μάγκας είναι ο κ. Καμμένος, διότι είναι αυτός που λέει ότι δεν στηρίζει τη συμφωνία αλλά παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση που θα φέρει για ψήφιση στη Βουλή. Εξαντλήσαμε τα κοινοβουλευτικά εργαλεία που είχαμε για να μην υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η συμφωνία παράγει αποτελέσματα από τη στιγμή της υπογραφής της και το βλέπουμε όταν ο Ζάεφ μιλά για ‘μακεδονική’ γλώσσα», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αυτή. Αν μεσολαβήσουν εκλογές δεν θα κυρώσουμε τη συμφωνία την επόμενη μέρα. Το ζήτημα του ΝΑΤΟ έχει τελειώσει. Η κυρωμένη συμφωνία παράγει έννομα αποτελέσματα που είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε».

«Και μιας και με ρωτήσατε και για το ζήτημα του δημοψηφίσματος, η λύση είναι προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν. Αυτό ζητάει η Νέα Δημοκρατία. Και μέσα από την ψήφο του, ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και για το ζήτημα των Σκοπίων», κατέληξε.


σχετικα αρθρα