current views are: 9

17 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:51

Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το νέο χτύπημα του Ρουβίκωνα

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν επίθεση κατά της κυβέρνησης.

Δημοσίευση 10:51’

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν επίθεση κατά της κυβέρνησης.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη νέα καταδρομική επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα», αυτή τη φορά στην πρεσβεία του Ιράν. Η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανοχή, το ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «η ασύδοτη δράση των μπαχαλάκηδων συνεχίζεται απρόσκοπτα», ενώ το Ποτάμι έκανε λόγο για διεθνή διασυρμό της χώρας. 

Ντ. Μπακογιάννη: Η κατάσταση έχει ξεφύγει

Για «ανοχή» απέναντι στον «Ρουβίκωνα» κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον «Ρουβίκωνα». Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι αντεξουσιαστές έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός» δήλωσε η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ.

ΚΙΝΑΛ: Η ασύδοτη δράση των μπαχαλάκηδων συνεχίζεται απρόσκοπτα

«Μία από τα ίδια κ. Γεροβασίλη και κ. Παπακώστα! Όπως φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τη θλιβερή εποχή Τόσκα» σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, Εύη Χριστοφιλοπούλου, «η ασύδοτη δράση των μπαχαλάκηδων συνεχίζεται απρόσκοπτα, χωρίς κανείς να τολμά να τους “παρενοχλήσει”!

Η επίθεση σε μία ακόμη πρεσβεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μία κυβέρνηση που είναι για τα … πανηγύρια!».

Ποτάμι: Σπάστε, τραμπουκίστε, φύγετε

Για εικόνες που προκαλούν τους πολίτες και εκθέτουν διεθνώς τη χώρα έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. «Σπάστε, τραμπουκίστε, φύγετε. Οι κρανοφόροι Ρουβίκωνες σε νέα «καταδρομική επιχείρηση» με τον αστυνομικό φρουρό να μην προβάλει καμία αντίσταση και να παρακολουθεί απαθέστατος. Εικόνες που προκαλούν τους πολίτες κι εκθέτουν διεθνώς τη χώρα».

 

 


σχετικα αρθρα