ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από τη ΓΑΔΑ υπέρ Λαφαζάνη - Παρών και ο Μ. Γλέζος

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2018, 13:16 / Ανανεώθηκε 26 Σεπτεμβρίου 2018, 13:05
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από τη ΓΑΔΑ υπέρ Λαφαζάνη - Παρών και ο Μ. Γλέζος
Facebook Twitter Whatsapp

«Όχι φυλακές για τους αγωνιστές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ, πραγματοποιεί η ΛΑΕ με αφορμή την κλήση σε απολογία του Γραμματέα του ΠΣ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, με κυρίαρχο σύνθημα «όχι φυλακές για τους αγωνιστές».

Παρών και ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στον Λαφαζάνη με την παρουσία του για περίπου μια ώρα έξω από τη ΓΑΔΑ.

«Είναι δυνατόν να ευχαριστείς έναν αγωνιστή που παρά το γεγονός ότι έπρεπε να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Αν είναι δυνατό να λείπω από αυτήν την εκδήλωση που σέβομαι απόλυτα. Απολογείται ο κάθε αγωνιστής μπροστά στον λαό για αυτό που κάνει. Θα ήταν αδύνατον να μην σηκωθώ από το κρεβάτι, να μην έρθω εδώ και να υποστηρίξω ότι ο Παναγιώτης παρά το γεγονός ότι διαφωνούμε σε κάποια θέματα, πήρε απόφαση να μην λογοδοτήσει στους δικαστές αλλά στον λαό. Σέβομαι απολύτως το δικαίωμά του» είπε ο κ. Γλέζος.

Η κλήτευση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και αφορά στα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της έργω εξύβρισης και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς», σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ.