current views are: 5

28 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:06

Κωνσταντινόπουλος στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση διόρισε στο Υπερταμείο τον οικονομικό διευθυντή της Folli Follie

«Υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές».

Δημοσίευση 09:06’

«Υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές».

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Τον οικονομικό διευθυντή της Folli Follie, που υπέγραφε τις λογιστικές καταστάσεις, τον διόρισαν μέλος του Δ.Σ. του Υπερταμείου» ισχυρίστηκε ο κ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σημείωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος λέει εμείς δεν τον διορίσαμε. Λένε ο Δραγασάκης και το Μαξίμου. Αν καταλάβουμε ποιος τον διόρισε, θα καταλάβουμε γιατί καθυστέρησε η έρευνα. Δεν πρέπει να ερευνηθεί αυτό; Πέντε μήνες το λέμε αυτό. Έχουν παιχτεί δισ.. Υπάρχει θέμα με τη Folli Follie. Μια τρύπα 1 δισ. στον ισολογισμό της. Μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους 1500 εργαζόμενοι και οι ομολογιούχοι ήδη έχασαν τα λεφτά τους».

Ο βουλευτής Αρκαδίας πιστεύει ότι θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και έκανε λόγο για «αργυρώνητους βουλευτές». «Δεν θα πέσει η κυβέρνηση. Υπάρχουν αρκετοί που θα στηρίξουν. Ο Δανέλλης, η Παπακώστα, ο Παπαχριστόπουλος και κανά δύο ακόμη, που δεν θέλω να ονομάσω. Θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών 100%. Έχουν πολλές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι Τσίπρας – Καμμένος. Ο κ. Καμμένος αν περάσει η συμφωνία, αν δεν ρίξει την κυβέρνηση ας αναλάβει την ευθύνη του. Υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές».

«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν διαφορά στο 12% βοηθάνε να δημιουργηθεί ένα δίπολο. Υπάρχει τεχνητή πόλωση».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα που θα έχει το κόμμα του στις εκλογές: «Το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με τον ήλιο στο ψηφοδέλτιο. Θα τρίβουν τα μάτια τους μόλις δουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Βλέπω την επαφή μου με τον κόσμο».


σχετικα αρθρα