current views are: 8

8 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση09:10

Κεδίκογλου στο «Ακραίως»: Ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να ξεκολλήσει απ’ την καρέκλα σύντομα

«Στην ΕΡΤ έχω εμπάργκο εδώ και 3,5 χρόνια».

Δημοσίευση 09:10’

«Στην ΕΡΤ έχω εμπάργκο εδώ και 3,5 χρόνια».

Πολιτικές εξελίξεις σύντομα βλέπει o βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου. «Βλέπω σύντομα εκλογές λόγω των εξελίξεων στην οικονομία» υποστήριξε στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ .

«Τα προβλήματα στην οικονομία και οι δυσλειτουργίες αντανακλώνται στις τράπεζες. Όλα αυτά θα αναγκάσουν τον κ. Τσίπρα να ξεκολλήσει από την καρέκλα. Βλέπουμε κάνουν γιορτές και ζωάρα. Θέλω να πιστεύω ότι θα προκηρυχθούν εκλογές, πριν η ζημιά είναι ανήκεστος» σημείωσε.

Ο κ. Κεδίκογλου ισχυρίστηκε ότι η ΝΔ έχει το σχέδιο για την ανάταση της οικονομίας. «Το Σαββατοκύριακο μίλησα με κάθε είδους επαγγελματία στην Κάρυστο. Όλοι έλεγαν ένα πράγμα: δεν αντέχουμε άλλο τους φόρους. Έχει γονατίσει ο κόσμος. Πρέπει να εφαρμοστεί ένα άλλο σχέδιο στην οικονομία. Εάν δεν σηκώσει κεφάλι η οικονομία, ούτε οι τράπεζες, ούτε το ασφαλιστικό θα έχουν μια άλλη προοπτική. Εμείς ως ΝΔ, έχουμε αποδεδειγμένη αποφασιστικότητα και τεχνογνωσία στην οικονομία. Το έχουμε αποδείξει όταν μειώσαμε τον ΦΠΑ».

Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε ότι: «Θέλουμε με κάθε τρόπο να μη μειωθούν οι συντάξεις. Και θα χαρούμε ακόμα και με την αναβολή. Θα είναι βέβαια, απλώς μιας ασπιρίνη».

Ο κ. Κεδίκολγου κατήγγειλε ότι υπάρχει παραδιοίκηση στην ΕΡΤ, ενώ υπεραμύνθηκε για το «μαύρο» στην κρατική τηλεόραση τονίζοντας ότι έγινε για οικονομικούς λόγους.

«Στην ΕΡΤ έχω εμπάργκο εδώ και 3,5 χρόνια. Ήμουν ο υπουργός όταν έπεσε το μαύρο, για λόγους οικονομικούς. Υπάρχει μια παραδιοίκηση στην ΕΡΤ, υπάρχουν υπερεξουσίες του νομικού τμήματος κ.λ.π. Θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο. Ήταν μια ΕΡΤ που στοίχιζε 300 εκατ. ευρώ, εξοικονομήσαμε 200 εκατ. επειδή απειλούνταν οι συντάξεις».


σχετικα αρθρα