ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Ο Καμμένος βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας - Εκλογές εδώ και τώρα

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 12:03 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2018, 16:20
Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Ο Καμμένος βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας - Εκλογές εδώ και τώρα
Facebook Twitter Whatsapp

«Η χώρα έχει σημαντικά προβλήματα με την οικονομία της».

«Εκλογές εδώ και τώρα» ζήτησε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και αιτιολόγησε «εφόσον ο κ Καμμένος βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας».

Ο κ. Λοβέρδος δεν πείθεται από την ενδοκυβερνητική κόντρα. «Δεν περιμένω, πέραν της ανταλλαγής λεκτικών πυρών, κάτι ουσιαστικότερο, αλλά θα παραμείνουν, γιατί κάνουν… θεάρεστο έργο. Ταυτίστηκαν τέσσερα χρόνια, παρά τις διαφορές που λένε ότι έχουν για να μείνουν στην καρέκλα τους. Τέσσερα χρόνια είναι «ένα» (Τσίπρας- Καμμένος). Λένε συγκυβερνούμε και δεν το παρατάμε».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στάθηκε και στην πρόταση του κ. Καμμένου για βάσεις των ΗΠΑ. «Η εξωτερική μας πολιτική και η άμυνά μας είναι σημαντικά θέματα. Εάν έλεγε ο ΥΠΕΘΑ ότι να δούμε ένα σχέδιο για την Αλεξανδρούπολη να επεκτείνουμε, να μετατρέψουμε σε βάση, εγώ καταρχάς θα ήμουν θετικός. Αλλά να δω το σχέδιο, θα έμπαινε και η αντιπολίτευση σε συζήτηση. Αλλά λειτουργούν χωρίς συνεννόηση. Έχουν ασαφείς θέσεις. Ζουν με δύο γραμμές. Συνειδητοποιούμε ότι αφορούν την εξωτερική πολιτική και την άμυνα;»

Ο κ. Λοβέρδος έκρουσε και το καμπανάκι για την οικονομία. «Η χώρα έχει σημαντικά προβλήματα με την οικονομία της. Έρχομαι από έξω που είχα σειρά επαφών, οι ξένοι λένε, όχι μεγάλα λόγια για την οικονομία, έρχονται αξιολογήσεις από οίκους. Υπάρχουν προβλήματα ενδογενή. Λένε οι Έλληνες έραψαν ένα πουλόβερ και τώρα το ξηλώνουν. Είμαστε ανάμεσα σε Τουρκία - Ιταλία, τα διεθνή χρηματιστήρια πέφτουν,  μια επικίνδυνη κατάσταση που πρέπει να τη σεβαστούμε».