ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας στο «Ακραίως»: Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2018, 12:27 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2018, 10:38
Τσιόδρας στο «Ακραίως»: Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Facebook Twitter Whatsapp

«Έχουμε πει ότι βλέπουμε θετικά τη Συμφωνία των Πρεσπών», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή

«Έχουμε πει ότι βλέπουμε θετικά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχουμε πει ότι πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Πρέπει να τελειώνει η καπηλεία της ελληνικής ιστορίας. Η συμφωνία έχει προβλήματα. Το ζήτημα της ιθαγένειας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον ωστόσο πρέπει να τα βάλουμε σε μια ζυγαριά», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης». 

Σχολιάζοντας πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Δανέλλη πως μπορεί να προκύψει νέα κυβερνητική πλειοψηφία από την παρούσα Βουλή ο κ. Τσιόδρας ξεκαθάρισε πως αυτή «είναι η άποψη του» και τόνισε πως στο Ποτάμι «Έχουμε αποφασίσει να μη δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση». 

Πρόσθεσε μάλιστα πως «Ο κ. Δανέλλης έχει πει ότι αν άλλαζε κόμμα θα παρέδιδε την έδρα του».

Χαρακτήρισε επίσης «συνεταιρισμό εξουσίας» τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ λέγοντας: «Όλοι οι καβγάδες που βλέπουμε εκτονώνονται με μία συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου. (....) Η όλη σύμπραξη δεν έγινε στη βάση κάποιας προγραμματικής συμφωνίας». 

Κλείνοντας, έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» σχετικά με τις δηλώσεις του Π. Καμμένου και τα όσα ακολούθησαν.