current views are: 12

15 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση04:36

Σεβαστάκης: Λάθος πολιτική το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Ακόμα μια ένσταση από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 04:36’

Ακόμα μια ένσταση από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την διαφοροποίησή του από την γραμμή του κόμματος και της κυβέρνησης να επιβάλει εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εξέφρασε ο βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης.

Κατά τη χθεσινή του τοποθέτηση χαρακτήρισε λανθασμένη τη συγκεκριμένη πολιτική τονίζοντας πως “τσουβαλιάζει διαφορετικά προφίλ συντακτών, ποιότητες εκπομπών, ιδεολογικές και αισθητικές αποχρώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει τη μάχη στις αντίξοες συνθήκες και όχι σε συνθήκες ασφάλειας και εργαστηρίου. Το κοινό που συνέρρευσε στο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και ιδίως το 2015 είναι μέρος και του ευρύτατου τηλεοπτικού κοινού”.

Ο κ. Σεβαστάκης συμπλήρωσε πως  “πρέπει να συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε έχοντας εμπιστοσύνη στην επιχειρηματολογία μας κι όχι να ψάχνουμε εκλεκτικιστικά να βρούμε το φιλικό και πεπεισμένο κοινό. Δεν φοβόμαστε τη σύγκρουση επιχειρημάτων ούτε το πολεμικό ή κριτικό περιβάλλον”.

Υπενθυμίζεται πως τη διαφωνία του για το εμπάργκο είχε εκφράσει το Σάββατο από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.


σχετικα αρθρα