current views are: 8

9 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση14:18

ΝΔ: Είχαμε προειδοποιήσει για ατυχήματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη από τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ

Δημοσίευση 14:18’

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη από τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ

«Είχαμε προαναγγείλει δημόσια ότι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας θα είχαμε και ατυχήματα» δήλωσε ο Βασίλης Οικονόμου, τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την κατάρρευση τμήματος της οροφής που αποκάλυψε το πρωί το newpost.gr.

Επισήμανε ότι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία παραμένει «τριτοκοσμική», παρά «τους πανηγυρισμούς της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την υποτιθέμενη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

«Ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας είναι το σημερινό γεγονός της κατάρρευσης της οροφής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συγγενούς ασθενούς. Δυστυχώς, οι  επανειλημμένες καταγγελίες μας για την τραγική κατάσταση του συγκεκριμένου νοσοκομείου -με πιο πρόσφατη αυτή που αφορά στα προβλήματα των Παθολογικών Κλινικών και της Ψυχιατρικής Κλινικής- ουδόλως απασχόλησαν το υπουργείο υγείας.

Η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας επί  ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται κάθε ημέρα που περνάει και πιο ορατή. Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του είναι τεράστιες».

«Αλλά όπως φαίνεται, ο κ. Πολάκης με άλλα σοβαρότερα θέματα έχει να ασχολείται, όπως το να χαζολογεί στο Facebook και να προαναγγέλλει φυλακίσεις».

 

 


σχετικα αρθρα