ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ. από τα αναδρομικά με εντολή Κ. Μητσοτάκη

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2018, 13:26 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2018, 13:26
Παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ. από τα αναδρομικά με εντολή Κ. Μητσοτάκη
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp
«Να υιοθετήσουν την απόφαση αυτή και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την παραίτηση όλων των βουλευτών της ΝΔ από το δικαίωμα να λάβουν οποιοδήποτε ποσό προκύψει ότι δικαιούνται να εισπράξουν βάσει της κυβερνητικής τροπολογίας για τη χορήγηση αναδρομικών σε ειδικά μισθολόγια ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα καλεί όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υιοθετήσουν την απόφαση αυτή «ως έμπρακτο και αυτονόητο σεβασμό στις θυσίες που έχουν υποστεί οι πολίτες τα τελευταία χρόνια».

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται:

«Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνται σήμερα από το δικαίωμα να λάβουν οποιοδήποτε ποσό προκύψει ότι δύνανται να εισπράξουν βάσει της κυβερνητικής τροπολογίας για τη χορήγηση αναδρομικών σε ειδικά μισθολόγια.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί επιπλέον την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υιοθετήσουν την  απόφαση αυτή ως έμπρακτο και αυτονόητο σεβασμό στις θυσίες που έχουν υποστεί οι πολίτες τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Μαρία Σπυράκη και ο αντιπρόεδρος κ. Κωστής Χατζηδάκης είχαν δηλώσεις ότι οι βουλευτές του κόμματός του παραιτούνται από τα αναδρομικ'α.

Διαβάστε επίσης:
►Σπυράκη στο «Ακραίως»: Οι βουλευτές της ΝΔ παραιτούνται από τα αναδρομικά
►Κ. Χατζηδάκης στο «Ακραίως»: Οι συνταξιούχοι θα μείνουν με τις 20 μειώσεις του κ. Τσίπρα

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr