current views are: 12

16 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:14

Θ. Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούσαν τη βία

«Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που έκαναν επιθέσεις ήταν και κάποια που “σιτίζονταν” σε οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Δημοσίευση 10:14’

«Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που έκαναν επιθέσεις ήταν και κάποια που “σιτίζονταν” σε οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν στο Πολυτεχνείο τα στελέχη του ΣΥΡΖΑ, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, ωστόσο υπενθύμισε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι νυν υπουργοί ήταν αυτοί που δικαιολογούσαν τη βία.

«Οι σημερινοί υπουργοί ήταν αυτοί που έλεγαν απέναντι στη βία του μνημονίου είναι η βία της αγανάκτησης. Και δεν λένε ούτε σήμερα ότι κάναμε λάθος» υπογράμμισε ο κ. Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε: «Καταδικάζω με ένταση αυτά που έγιναν το πρωί στο Πολυτεχνείο. Το 2011 πήγα ως πρύτανης και καταχειροκροτήθηκα, και το 2012 πήγα ως υπουργός κι αυτά τα καλά παιδιά απέξω πέταγαν καφέδες. Αυτό το εκτροφείο της βίας δεν θα αμαυρώσει την επέτειο και θέτει ζητήματα Δημοκρατίας. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που έκαναν επιθέσεις ήταν και κάποια που “σιτίζονταν” σε οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιθέσεις γιγαντώθηκαν  από το 2010, 2011, 2012. Όλοι μαζί θα πρέπει να καταδικάζουμε τη βία, όχι απ’ όπου κι αν προέρχεται, αλλά από εκεί που προέρχεται κάθε φορά».

Ο κ. Παπαθεοδώρου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να παρεμβαίνει η αστυνομία. «Πρέπει να θέλουμε να υπάρχει μια αστυνομική δύναμη έξω από το Πολυτεχνείο και να παρεμβαίνει. Αλίμονο αν παραδίδουμε αυτό το μνημείο σε 10 μπάχαλους που θα κάνουν τον αστυνόμο στην πύλη. Θα έπρεπε να παρεμβαίνουν οι αρχές».

Σχολιάζοντας τις επερχόμενες εκλογές ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εξήγησε γιατί ζητούν την ήττα του κυβερνώντος κόμματος και μιλάει για την πρόταση του κόμματός του. «Ζητάμε τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κάνει κακό στη χώρα. Η πολιτική τους είναι αδιέξοδη. Είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών. Προτείνουμε με σχέδιο που έχουμε μπορεί να βγει από την κρίση. Και ζητάμε στο κόσμο να δώσει δύναμη σε αυτό το κόμμα».


σχετικα αρθρα