ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγοράκος στο «Ακραίως» για C4I: Μας ενδιαφέρει ποιος καταχώνιασε την υπόθεση

Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου 2018, 11:32 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2018, 11:32
Γρηγοράκος στο «Ακραίως» για C4I: Μας ενδιαφέρει ποιος καταχώνιασε την υπόθεση
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Οι εισαγγελείς λένε ότι υπάρχει ένα θέμα 150 εκατ. Οι εισαγγελείς από τη στιγμή που εμείς δεν το βρήκαμε αυτό και το βρήκαν οι ίδιοι έπρεπε ξανά να επαναπέμψουν την υπόθεση στη Βουλή», πρόσθεσε.

«Μας ενδιαφέρει ποιος καταχώνιασε την υπόθεση», τόνισε o Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας για το C4I στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Το C4i το πήρε η Νέα Δημοκρατία το 2009. Το 2009 τελείωσε η υπόθεση C4I (…) Είχε πληρωθεί ένα ποσό και έμενε ένα υπόλοιπο. Έγιναν 2 διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις. Γι’ αυτό το υπόλοιπο οι εισαγγελείς λένε ότι υπάρχει ένα θέμα 150 εκατ. Οι εισαγγελείς από τη στιγμή που εμείς δεν το βρήκαμε αυτό και το βρήκαν οι ίδιοι έπρεπε ξανά να επαναπέμψουν την υπόθεση στη Βουλή», σημείωσε.

«Εμένα με ενδιαφέρει γιατί αυτό το βούλευμα έμεινε καταχωνιασμένο. Όφειλε να στείλει αυτό το βούλευμα στη Βουλή», σημείωσε.

«O εισαγγελέας από τη στιγμή που είδε ότι υπήρχε αυτό το θέμα έπρεπε να στείλει το πόρισμα στη Βουλή» επέμεινε ο κ. Γρηγοράκος.

«Ποιος είναι αυτός που εμπόδισε τον εισαγγελέα να στείλει αυτό το θέμα στη Βουλή; Μήπως είναι αυτός που κάθε λίγο και λιγάκι τραβάει και ένα χαρτί και το βγάζει στη δημοσιότητα για να πλήξει ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο; (…) Κάποιοι τον ονομάζουν Ρασπούτιν», είπε ακόμα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.