current views are: 9

13 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:39

Λ. Γρηγοράκος στο «Ακραίως»: Αδίστακτος πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας

«Το Σκοπιανό θα το φορτώσει στον Μητσοτάκη».

Δημοσίευση 10:39’

«Το Σκοπιανό θα το φορτώσει στον Μητσοτάκη».

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, για τη φράση του προς την κ. Καββαδία «κάτσε κάτω εσύ τσόκαρο». Είχε προηγηθεί η επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «κάτσε κάτω ρε γελοίε. Τα ίδια που λέει ο Βενιζέλος λες και εσύ».

«Κανείς δεν πρέπει να μιλά με θυμό και οργή. Μετάνιωσα που είπα στην κ. Καββαδία αυτό πάνω στο θυμό μου και το πήρα πίσω. Πρέπει να αποφασίσουμε αυτό το κοινοβούλιο αν το θέλουμε να είναι ο ναός της Δημοκρατίας ή ο καθένας να βγαίνει να υβρίζει τον άλλο. Εγώ παρασύρθηκα από τις κουβέντες. Στους λαϊκιστές δεν πρέπει να απαντάς με λαϊκισμό. Είναι λάθος».

Χειμαρρώδης ο κ. Γρηγοράκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας πως στηρίζεται στον λαϊκισμό. «Ο κ. Τσίπρας είναι ένας πρωθυπουργός αδίστακτος. Αυτό το κλίμα το καλλιέργησε από το 2011, κέρδισε τις εκλογές του 2015 και νομίζει ότι με την ίδια συνταγή θα έχει ένα καλό ποσοστό γύρω στο 20%, στις εκλογές. Ο κ. Τσίπρας είναι ο πιο δεξιός πρωθυπουργός που έχει η Ελλάδα. Είναι πιο δεξιά από την Φώφη και τον Μητσοτάκη. Για να δούμε την πολιτική του. Μιλάει για αναδιανομή του πλούτου. Το 90% των φόρων το επωμίζεται το 20% τω πολιτών. Θέλει να διαλύσει την Ελλάδα του επόμενου πρωθυπουργού. Το Σκοπιανό θα το φορτώσει στον Μητσοτάκη».

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για καταστροφική πολιτική, ενώ χαρακτήρισε το μέρισμα «ξεκούδουνο πράγμα». «Η Ελλάδα πάει στα βράχια δεν είναι στις αγορές. Θα πάει σε εκλογές, θα είναι ζεστή η τσέπη από το μέρισμα που θα δώσει. Θα πάει σε προεκλογικό κλίμα οικονομικού εκτροχιασμού. Έδειξε ότι είναι σε πανικό. Η πολιτική αλλαγή που θα γίνει σε λίγους μήνες, ελπίζω να φέρει και επιστροφή στην κανονικότητα. Σήμερα λειτουργεί μόνο η φιλία και η προσωπική σχέση. Ο κ. Τσίπρας θέλει να πάρει τα λεφτά από κάποιους για να τα δώσει στην εκλογική του πελατεία. Υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη σε αυτό που κάνει; Είναι καταστροφική η πολιτική του. Ένα ξεκούδουνο πράγμα είναι το μέρισμα. Μπαρούφες λέει για να πάρει ένα ποσοστό γύρω στο 20%. Η μεσαία τάξη έχει εξαφανιστεί από έναν πρωθυπουργό που θέλει να λέγεται αριστερός και είναι ο πιο δεξιός που υπάρχει».


σχετικα αρθρα