17 Δεκεμβρίου 2021
Δημοσίευση08:39

Κουρουμπλής στον 989Alpha radio: Δεν είπα ποτέ τους βουλευτές της ΝΔ δολοφόνους, αλλά τις πολιτικές τους δολοφονικές

Αν δεν είχε ενημερωθεί ο Μητσοτάκης για τη μελέτη Τσιόδρα είναι άχρηστος και επικίνδυνος, τόνισε ο Π. Κουρουμπλής.

Δημοσίευση 08:39’
rriaa61639671447568 scaled

Αν δεν είχε ενημερωθεί ο Μητσοτάκης για τη μελέτη Τσιόδρα είναι άχρηστος και επικίνδυνος, τόνισε ο Π. Κουρουμπλής.

«Αλίμονο να εννοώ ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι δολοφόνοι, οι πολιτικές τους είναι δολοφονικές», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον 989Alpha radio και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή, ανασκευάζοντας ουσιαστικά τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή, που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η μελέτη Τσιόδρα ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, τονίζοντας: «Ακούσατε τον Τσιόδρα να διαψεύδει ότι ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός; Ερχεται ο πρωθυπουργός 1η Δεκεμβρίου στη Βουλή και απευθύνεται στον λαό. Και λέει απευθυνόμενος στον Τσίπρα, πως “δεν γνωρίζω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό για εκτός και εντός ΜΕΘ. Εσείς έχετε καμία μελέτη;”. Την ίδια στιγμή που είχε την μελέτη. 100% τη γνώριζε. Ας βγει να το διαψεύσει».

Στην επισήμανση ότι το διέψευσε ο πρωθυπουργός μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, είπε: «Είναι χειρότερο να μην ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός. Είναι ανίκανος, είναι άχρηστος. Είναι επικίνδυνος να μην έχει ενημερωθεί για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα».

Σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που απηύθυνε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε: «Έχετε ακούσει όλη την ομιλία; (σ.σ.: σε αυτό το σημείο ακούστηκε στην εκπομπή το επίμαχο απόσπασμα από τις δηλώσεις του στη Βουλή). Εγώ δεν εγκαλούμαι. Εγώ μίλησα για δολοφονικές πρακτικές και πολιτικές. Από κει και πέρα μέσα στην ένταση…. Αν αυτό έχουν εκλάβει οι αγαπητοί συνάδελφοι, το έχουν εκλάβει λάθος. Εγώ μιλάω για δολοφονικές πολιτικές».

«Δεν είπα ποτέ τους βουλευτές δολοφόνους. Είπα οι πολιτικές είναι δολοφονικές. Μέσα σε μία κουβέντα που γίνεται με τόση ένταση. Δεν απευθύνομαι σε κανέναν βουλευτή της ΝΔ, ούτε να αμφισβητήσω τον πατριωτισμό τους, που τον αμφισβήτησαν τον δικό μου, ούτε να πω αυτά που είπαν αυτοί για το Μάτι. Εγώ είπα οι πολιτικές. Αυτό εννοώ», υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής.

«Αλίμονο να εννοώ ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι δολοφόνοι», υπογράμμισε, ανασκευάζοντας τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή.

Επισήμανε, ωστόσο, πως η «ταμπακιέρα» είναι ότι πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι και όχι οι δηλώσεις Κουρουμπλή.


σχετικα αρθρα