Πέτσας: Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι υγειονομικοί δεν τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο – Το Πάσχα θα είμαστε καλύτερα
Όπως είπε, ο ορίζοντας είναι το Πάσχα και από Απρίλιο και μετά αναμένεται πολλαπλασιασμός των εμβολίων.

Όπως είπε, ο ορίζοντας είναι το Πάσχα και από Απρίλιο και μετά αναμένεται πολλαπλασιασμός των εμβολίων.
Την εκτίμηση ότι το Πάσχα θα είμαστε καλύτερα γιατί θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
Όπως ο ίδιος είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ορίζοντας είναι το Πάσχα και από Απρίλιο και μετά αναμένεται πολλαπλασιασμός των εμβολίων.
Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η άμυνά μας απέναντι στον ιό είναι το εμβόλιο, ενώ επεσήμανε ότι η εξέλιξη των δεδομένων είναι δυναμική αν τα δεδομένα επιβάλουν θα ανοίγουμε ή θα κλείνουμε.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αυτό που φοβάται είναι η κόπωση από αυτή την κατάσταση.
Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των υγειονομικών σημείωσε πως «δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι υγειονομικοί δεν τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο».
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρώτη φορά έχουμε «σοβαρούς πόρους» για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και ότι το πρόγραμμα Τρίτσης είναι μεγάλο για να μην αποκλειστούν δήμοι.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Παρασκευής: Λίγες βροχές στα δυτικά – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Έντονη συγκέντρωση σκόνης
- Πήλιο και Βόλος επανέρχονται στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας
- ΟΑΣΑ: 1.300 λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ως τα τέλη του 2027
- Χειμερινός Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι – Αναλυτικά ο οδηγός για το voucher
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr