11 Αυγούστου 2022
Δημοσίευση13:51

ΣΥΡΙΖΑ: Κρεσέντο μισαλλοδοξίας του Χαράλαμπου Αθανασίου για τους μουσουλμάνους βουλευτές- Να τον αποπέμψει σήμερα ο Μητσοτάκης

Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά του Χαράμπου Αθανασίου, στον απόηχο των δηλώσεών του στο κανάλι της Βουλής.

Δημοσίευση 13:51’

Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά του Χαράμπου Αθανασίου, στον απόηχο των δηλώσεών του στο κανάλι της Βουλής.

Μετά τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, πυρά κατά του Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει με αφορμή δηλώσεις του στο κανάλι της Βουλής.

«Ο βουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε σε συνέντευξη του ότι δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Αθανασίου όφειλε να γνωρίζει ότι η «εθνική ασφάλεια» αφορά την παρέμβαση τρίτης χώρας στα εσωτερικά της Ελλάδας ή τη συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες. Δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών. Ο κύριος Αθανασίου ισχυρίζεται στην ουσία ότι όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι».

Και συνεχίζει: «Στην πραγματικότητα ο κύριος Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες της Κυβέρνησής του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και “σκοτεινές δυνάμεις”».

«Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την εκτροπή την οποία έχουν μεθοδεύσει επαναφέρουν θεωρίες «εσωτερικών εχθρών» από τις πιο σκοτεινές εποχές της Ελληνικής Ιστορίας» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση .

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει σήμερα κιόλας τον κ. Αθανασίου. Διαφορετικά θα αποδείξει ότι είναι ο ίδιος ο υποβολέας τέτοιων απαράδεκτων δηλώσεων» καταλήγει.


σχετικα αρθρα