ΕΛΛΑΔΑ

Ομαλή η πορεία της υγείας του Μάριου Λώλου

Δημοσίευση 7 Απριλίου 2012, 12:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ομαλή η πορεία της υγείας του Μάριου Λώλου
Facebook Twitter Whatsapp
Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα. 
Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα.  Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μάριος Λώλος. 

Παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.