ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοφιλέστεροι βουλευτές οι Σακοράφα, Κουρουμπλής, Παπαδημούλης

Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου 2013, 07:26 / Ανανεώθηκε 15 Οκτωβρίου 2013, 09:10
Δημοφιλέστεροι βουλευτές οι Σακοράφα, Κουρουμπλής, Παπαδημούλης
Facebook Twitter Whatsapp

Σε περιοχή έκτακτης ανάγκης για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναδεικνύεται η Β’ Αθήνας και ειδικά οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης του newpost και της GPO χτυπούν καμπανάκι και στους Βουλευτές της συγκυβέρνησης καθώς την πρώτη τετράδα σε θετικές γνώμες καταλαμβάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε περιοχή έκτακτης ανάγκης για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναδεικνύεται η Β’ Αθήνας και ειδικά οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης του newpost και της GPO χτυπούν καμπανάκι και στους βουλευτές της συγκυβέρνησης καθώς την πρώτη τετράδα σε θετικές γνώμες καταλαμβάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σε αυτήν την περιφέρεια την πρωτιά έχει μια γυναίκα, η Σοφία Σακοράφα αγγίζει το 50% ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Δραγασάκης. Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει ο Γιάνης Δημαράς από τους ΑΝ.ΕΛ και αμέσως μετά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης λίγο πάνω από τον Δημήτρη Στρατούλη.

Στη έβδομη θέση ο Κωστής Χατζηδάκης και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Εντύπωση προκαλεί η χαμηλή θέση του Πρόεδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεΐμαράκη στην 21η θέση με 25,5%.       

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόβει πρώτος το νήμα και ακολουθούν Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Βαγγέλης Μεΐμαράκης. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με πολύ καλά ποσοστά αποδοχής των ψηφοφόρων της ΝΔ πλασάρετε στην πρώτη δεκάδα θετικών επιλογών.

Η σειρά προτίμησης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει πολύ τη σύνθεση της πρώτης πεντάδας της γενικής κατάταξης με τη Σοφία Σακοράφα να είναι μπροστά και τον Δημήτρη Στρατούλη να μπαίνει «σφήνα» στον Γιάννη Δραγασάκη.

Γιάννης Δημαράς και Σπύρος Χαλβατζής κρίνονται αρκετά θετικά από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αν και πρόκειται για βουλευτές άλλων κομμάτων.